O lectură zilnică

 

Aurelia Oroviceanu ASOCIATIA LIFE CALL

15% Complete
75 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații

Obiceiul cel bun pe care nădăjduiesc să îl adopt în următoarele 30 de zile, cu ajutorul Galantom si al sfaturilor și susținerii voastre este să găsesc timp și metode prin care să îi pot citi și Nectariei măcar o parte din cărțile de care s-a bucurat și Mateea la vârsta ei.  

Cred că nu e nevoie să explic de ce mă străduiesc să citesc zilnic Nectariei.

Mateea, fetița mea cea mare, dacă primește o carte bună de dimineață, a doua zi de dimineață îți face recenzia.

Dar, până să învețe să citească, Mateea ne-a “stresat” zilnic să îi citim, să nu treacă o zi fără o poveste. Ajunsesem să cumpărăm cărticele micuțe care să conțină povești scurte ca să avem material de citit rapid înainte de culcare. Sau negociam cu ea numărul de pagini. Mai stresant era atunci când ne cerea să îi recitim Cepelică sau Habarnam a 1000 oară și învăța replicile preferate pe de rost.

Îmi imaginam că Mateea îi va citi și Nectariei. Din păcate, prea rar găseste timp și chef să citească o carte potrivită pentru Nectaria. Așa că lectura pentru Nectaria rămâne tot în sarcina mea.

Din păcate, ziua se dovedește atât de scurtă încât ajungem la lectură abia seara în pat …când ochii mei nu vor să mai stea deschiși. Câteodată Nectaria se revoltă, altădată mă compătimește și după o pagină îmi ia cartea din mână și mă lasă să mă culc.

Poate, o parte din ceea ce voi învăța și voi descoperi alături de Nectaria în următoarea lună, va fi de folos și pentru alte mămici.

Și pentru că Galantom nu vrea să lase obiceiurile bune nerăsplătite, nădăjduiesc să contribuiți și financiar la proiectul meu. Fondurile strânse vor fi direcționate către mămicile susținte de către LifeCall. Gândul meu este ca și alte mămici să se bucure de maternitate, să se bucure că au ales Viața pentru pruncii lor și să poată citi într-o zi o poveste împreună, așa cum citesc și eu acum alături de Nectaria.

Tu ce obicei bun ai adopta/ la ce obicei rău poți să renunți ca să susții Viața bebelușilor din LifeCall?

 

Poza este din 2016: Mateea citind Nectariei


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

În 10 ani orice persoană din România știe că o femeie are șansa de a primi ajutor într-o situație de criză de sarcină!

LifeCall înseamnă o comunitate a vieții – o comunitate de oameni care ne sprijină să fim alături de cât mai multe femei în criză de sarcină.

Vino și tu în comunitate LifeCall!

De obicei, începutul de an este perioada rezoluțiilor. Atunci ne planificăm cum o să renunțăm la fumat, cum o să facem mai mult sport, cum o să citim mai mult sau cum o să avem grijă să mâncăm mai sănătos.  Noi zicem că nu doar începutul de an este bun pentru asta, ci oricând decidem să renunțăm la un obicei mai puțin bun sau facem eforturi pentru a adopta unul care să ne f

 

1 Donații

12 Jul 2022