Craciunul pentru Toti

 

Lorena Iliescu ASOCIATIA LIFE CALL

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

In aceasta perioada magică a anului, ne propunem sa aducem lumina Craciunului în sufletele copiilor șsi animalelor fără adapost. "Crăciunul pentru Toți" este o oportunitate de a face diferenta in vietile celor mai vulnerabili membri ai comunitatii noastre: copiii din orfelinate si animalele fara stapan din Romania.

Donatiile vor ajunge la 2 asociatii diferite ce se oupa cu cresterea si educatia copiilor fara familii, cat si ingrijirea si pregatirea pentru adoptii a animalelor fara stapan.

Cum Puteți Ajuța:

  1. Donează Generos: Orice contribuție, indiferent cât de mică, aduce o rază de speranță. Fiecare donație susține visul unui Crăciun special pentru copii și animale.

Adoptă sau Sponsorizează: Dacă ești în căutarea unui prieten de viață pe patru labe sau dorești să ajuți la acoperirea costurilor pentru îngrijirea animalelor, adoptarea sau sponsorizarea poate face o diferență semnificativă.

Cadouri pentru Copii: Colectăm jucării, haine, și articole utile pentru a crea cadouri de Crăciun pentru copiii defavorizați. Fiecare mic dar contează, iar fiecare copil merită să simtă magia sărbătorilor.

Sensibilizare și Partajare: Spune povestea "Crăciunului pentru Toți" și ajută-ne să ajungem la cât mai multe persoane

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

În 10 ani orice persoană din România știe că o femeie are șansa de a primi ajutor într-o situație de criză de sarcină!

Deschiderea Centrului LIFE CALL în București.

Sâmbătă, 7 octombrie 2023, LIFECALL te invită să alergi în jurul Arenei Naționale în cadrul evenimentului caritabil  RUN FOR LIFE. Te poți înscrie la probe de alergare de 10k, 5k și 3k (dacă ai între 5 ani și 60+) sau la o probă de duatlon (deschisă pentru copii între 7-13 ani).Evenimentul RUN FOR LIFE este un cros caritabil, taxele de participare vor fi considerate o donație pe

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Lorena Iliescu : ASOCIATIA LIFE CALL
Craciunul pentru Toti