Ziua mea - o contribuție la VIAȚĂ

 

Adelina Fronea ASOCIATIA LIFE CALL

59.06% Complete
2,953 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
15
Donații

De ziua mea, aleg să îi încurajez pe toți cei care mă iubesc sau care țin la mine și respectă activitatea pe care o desfășor de 2 ani de zile să fie o contribuție pentru ADEVĂR.

Știu că este un subiect sensibil, că dacă nu ar fi, multe femei care au trecut prin trauma unei întreruperi de sarcină ar ieși în față să mărturisească despre momentele prin care au trecut, despre zbaterile interioare, despre regrete, despre anii fără copii pe care ar fi putut să îi aibă și nu îi au.

Care este adevărul despre impactul unui avort?

Vi-l pot spune pe al meu, pot vorbi despre experiența mea, despre avortul pe care l-am făcut la 19 ani. Adevărul este că avortul doare! Doare înainte, doare în timp ce este făcut și...oh, cât de tare doare după! Este o durere surdă care nu trece cu nimic. Și ține toată viața. Și chiar dacă ajungi să te ierți, e ceva care nu se uită niciodată și de care nu îți aduci aminte cu bucurie, dimpotrivă.

Sunt psiholog și aș putea să vă vorbesc și despre experiențele femeilor pe care le consiliez. Trauma avortului este atât de reală încât poate fi palpată cu ușurință ...Vă pot vorbi despre adevărul avortului, așa cum este văzut de bărbați. Da, am avut și asftel de cazuri la consilierea psihologică.

În țara noastră, sunt două tabere: pro-viață și pro-alegere. Despre subiectul acesta se tot discută, se tot analizează, unii și alții își dau cu părerea.

Care sunt urmările unui avort?
Aș vrea să lăsăm specialiștii să-și facă treaba!

În România NU există o cercetare științifică națională cu reprezentativitate pe categorii, pe regiuni, pe vârstă despre urmările avortului, deși s-au făcut zeci de milioane în ultimii 70 ani.

LifeCall, ONG-ul pe care l-am înființat ca să fiu alături de femeile în criză de sarcină, se angajează să susțină o astfel de cercetare în 2023. Vrem să facem lumină în acest subiect atât de sensibili și atât de discutat. 

Rezultatele acestei cercetări ne vor ajuta să facem pași importanți în consilierea femeilor. Astfel, ne puteam alinia la țări precum Spania, Germania... unde consilierea psihologică a femeii în criză de sarcină este obligatorie.

Mai mult decât atât, vom afla adevărul despre urmările unui avort!
Costurile unei cercetări extensive, cu o echipa de specialiști (sociologi, psihologi) se ridică la aproximativ 10.000 de eur. Până în acest moment, am reușit să strângem 2.000 de eur.

Te invit să contribui și TU indiferent de care parte a baricadei te afli. Cel mai important este să scoatem adevărul la lumină.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

În 10 ani orice persoană din România știe că o femeie are șansa de a primi ajutor într-o situație de criză de sarcină!

LifeCall înseamnă o comunitate a vieții – o comunitate de oameni care ne sprijină să fim alături de cât mai multe femei în criză de sarcină.

Vino și tu în comunitate LifeCall!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

15 Donații

Narcisa Ilie

50 RON
Re apreciem mult pentru ceea ce faci
17 Jan 2023
16 Jan 2023
15 Jan 2023
La mulți ani!
15 Jan 2023
15 Jan 2023
100 RON
La multi ani binecuvantati, Ade!
15 Jan 2023

Anonymous

75 RON
15 Jan 2023

Anonymous

400 RON
Bucurii!
14 Jan 2023

Florina

258 RON
La mulți ani cu bucurie, împliniri și putere sa iti duci misiunea!
14 Jan 2023
1,000 RON
12 Jan 2023

Anonymous

75 RON
10 Jan 2023

Anonymous

105 RON
La Mulți Ani Adelina!
10 Jan 2023

Anonymous

105 RON
09 Jan 2023
150 RON
La mulți ani și Doamne ajută!
09 Jan 2023
Mersi pentru tot ce faci și suntem alături de tine
09 Jan 2023